Tehnologie de lucru

Lemnul este unul dintre cele mai folosite si mai pretabile materiale din industria mobilei, fiind un material nobil si putand fi supus unor prelucrari, tratamente si finisaje foarte diferite. Astfel, el poate fi pictat, sculptat, lacuit, aurit, prelucrat manual sau cu diferite unelte si dispozitive mecanice, iar prin anumite tratamente termice se pot obtine forme prestabilite, definitive, care se vor mentine si dupa racirea lui.

De asemenea, este un material rezistent, dovada fiind piesele de mobilier egiptene, care s-au conservat de-a lungul timpului in bune conditii.

Pe langa lemnul masiv, la fabricarea mobilei se folosesc drept materii prime o serie de semifabricate, fiecare dintre aceste materii prime fiind supusa unor prelucrari mecanice pe utilaje specifice, in vederea obtinerii unui produs finit de mobilier de o caltate corespunzatoare prevederilor din standarde, norme tehnice sau din contracte.

Datorită dorinței de perfecționare continua a procesului de productie , firma noastra este dotata cu utilaje de ultima generatie , fiind intr-o continua retehnologizare si deschisa la inovatii.

Formular contact